Живеем в забързан, глобален, технологичен свят ... в който понякога

...
Живеем в забързан, глобален, технологичен свят ... в който понякога
Коментари Харесай

Цени времето си и живей пълноценно!

Живеем в забързан, световен, софтуерен свят... в който от време на време е мъчно да бъдем в крайник. Но не и невероятно. И да го вършим си коства, тъй като тъкмо нашият разум ще ни разреши да осъществим фантазиите и задачите си, с цел да живеем пълноценно. 
Вашата персонална философия би трябвало да включва тези 7 концепции, в случай че желаете да живеете пълноценно:
 Истини за живота, които отхвърляме да приемем Истини за живота, които отхвърляме да приемем
Наистина е изненадващо какъв брой елементарно забравяме  най -важните истини в живота. С течение на времето ги пренебрегваме и не им придаваме...
1. Позитивност - Върху нещата, върху които мислите, фокусирате се и се обграждате.Изберете да живеете с признателност за любовта, която изпълва сърцето ви, мира в духа ви и гласа на вярата, който ви споделя: „ Всички неща са вероятни “.
2. Търпение: Научете се на самообладание. Вселената трансформира гъсениците в пеперуди, пясъка в перли и въглища в диаманти. То работи и върху вас, тъй че изчакайте. Това, че нещо не се случва сега, не значи, че в никакъв случай няма да се случи.
3. Смелост: Невъзможно е да живееш, без да се провалиш в нещо, в случай че не живееш с такава нерешителност, че в действителност въобще да не живееш, а просто съществуваш. Не постоянно можете да изчакате идеалния миг, от време на време би трябвало да се осмелите да скочите. Понякога всичко, което лишава, са двадесет секунди смелост и ви обещаваме, че ще се получи нещо ужасно.
4. Истина: кажете истината или някой ще я каже вместо вас. Животът на почтен живот основава успокоение и душевният мир е скъп. Не бъдете нечестни и не толерирайте хората, които са такива.
 „ Цветето на живота “ – мандала за осъществяване на желанията „ Цветето на живота “ – мандала за осъществяване на желанията
" Мандалата е вътрешна целокупност, която търси естетика и не толерира самозаблуда. " Историците оповестяват, че за първи път думата &bdq...
5. Изповед: не критикувайте другите за техните дефекти, в случай че не желаете да признаете своите. Всичко, което отхвърляме да признаем за себе си, ще се покаже, когато минимум чакаме.
6. Благодарност: Понякога в последна сметка заблуждаваме себе си и другите, просто тъй като обръщаме повече внимание на това, което ни липсва, а не на това, което имаме. Вместо да мислите за това, което пропускате, помислете какво имате, което другите нямат.
7. Отговорност: във всяка обстановка, в която сте били, позитивна или негативна, единствената обща нишка сте вие. Отговорността значи да признаете, че без значение от това, което се е случило до този миг от живота ви, вие сте способни да вземате решения, с цел да измененията обстановката си или да измененията метода, по който мислите. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР