Живеем в странно време, когато един статус в интернет понякога

...
Живеем в странно време, когато един статус в интернет понякога
Коментари Харесай

Защо щастливите двойки не натрапват своите отношения в социалните мрежи

Живеем в необичайно време, когато един статус в интернет от време на време значи повече, в сравнение с това, което се случва в реалност. Хората елементарно правят оценка живота на своите другари и познати по това какви фотоси се появяват в обществените мрежи и какви статуси пускат те. И постоянно бъркат.

От Светлило открихме за какво щастливите двойки не описват на целия свят за сполучливия си персонален живот.

Когато хората са щастливи в една връзка, те живеят тук и в този момент. Ако в действителния живот всичко е наред, тогава просто не виждате смисъл да губите време в онлайн висене и стартиране на постове-доказателства, че сте най-щастливи с любимия(та).
Всяка двойка, изнасяща на „ всезнание “ всичките си несъгласия и неодобрение, нищо не печели от това. Да разгласявате фамилните си дрязги пред приятелите в обществените мрежи е най-лошия метод за решение на проблемите в връзките. Този метод може да утежни спора.
Щастието се състои просто да бъдете в положителни връзки с околните си, а не да публикувате все нови и нови доказателства за вашата обич на своята страница.
Никой на никого нищо не би трябвало да потвърждава. Хората не търсят реципрочност, с цел да потвърдят, че са щастливи, сполучливи и обичани. Те са дружно, тъй като желаят това, а не поради отметката в “семейно състояние ”. Но, несъмнено, да обявява персоналния си живот или да го остави в загадка, е персонален избор на всеки.

И най-важното

Установено е, че хората, които не употребяват обществени мрежи като цяло са по-щастливи, тъй като не са ангажирани непрекъснато да съпоставят себе си с сътрудници и другари, при които постоянно сякаш нещо е по-добре, в сравнение с при нас.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР