Живеем в особено време. Всеки втори сам се провъзгласява за

...
Живеем в особено време. Всеки втори сам се провъзгласява за
Коментари Харесай

Топ 7 на родните звезди, които все ни натрапват

Живеем в изключително време. Всеки втори самичък се прогласява за звезда, а обществените мрежи оказват помощ доста за това. Общо взето, през последните 10 години в България се изпълни с всевъзможни VIP-ове, от които малко взе да ни писва. Ето кои са някои от най-дразнещите персони, известни единствено с това, че са известни.

1. Всички плейметки

Всички (ама всички до една!) родни хубавици, които в миналото са минали през състезанието " Мис Плеймейт ", наляли са сред 100 и 500 кубика в гърдите си и са повярвали прекалено много в личните си качества. Волю-неволю сме привикнали с чалгата, само че тези ни идват допълнително и от нея. 

2. Джулиана Гани

Милата Джулка е може би един от най-ярките образци за „ натрапена родна звезда “. Гани стана известна в медийното пространство с това, че искаше да подари „ предните си гърди “ на нова късметлийка, а през последните месеци нон-стоп ни занимава с драмите в любовния си живот. 

Виж още: Става още по-горещо! Лидия пусна фотография от джакузито
Всичко за Вашата сватба
на Наско Колев

3. Джино Бианкалана

За Джино Бианкала, като се изключи че е имал връзка с фолк певачката Джена, в началото нищо друго не се знаеше. После стана ясно, че сякаш бил паралия от Чикаго. При все това, идва ни в малко повече да изкача отвред подреден до новата си кола или жена.

4. Мика Стоичков

Вярно е, че да си щерка на Камата, единствено по себе си е звезден факт, само че това не стига. Самостоятелните звездни напъни на Мика постоянно са били неуспех, а публичното внимание към нея е леко пресилено.

5. Емрах Стораро

Окей, признаваме, че Тони Стораро си е звезда по нашите ширини. Признаваме и това, че Фики има глас и харизма да участва на сцената. Но Емрах?! С Емрах към този момент не сме съгласни. Все отново не може цялата рода да е знатна.

Виж още: Елизабет от " Игри на волята " най-накрая разкри нещо за себе си и посече Мани

6.
Всичко за Вашата сватба
Мария

Имаше време, в златните години на фолка, когато Мария извади няколко шлагера. От тогава обаче мина съвсем десетилетие и никой към този момент не се вълнува от Марчето и следващия временен брак, който е сключила.

7. Валери Божинов

Ех, Божинката е класик! Но като че ли на всички им писна към този момент от този класик, който по първични данни ни беше наложен за футболист и след това се оказа всичко друго, само че не и това. 

Изображение: https://www.instagram.com/maria_official_bulgaria/, https://www.instagram.com/emrastr/, https://www.instagram.com/mstoitchkov/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg