Живеем в луди времена на футболния трансферен пазар. Направо цинични

...
Живеем в луди времена на футболния трансферен пазар. Направо цинични
Коментари Харесай

Цинично! Бащата на Неймар лапа 26 милиона евро бонус от Барселона

Живеем в луди времена на футболния трансферен пазар. Направо цинични и все в миналото балонът би трябвало да се спука! Вижте защо става въпрос!

Хиените в Испания надушиха за какво прехвърлянето на Неймар в ПСЖ се бави. Просто би трябвало да мине понеделник, 31 юли.

Датата е значима в контракта на бразилеца с Барселона, подписан предишното лято. Ако не си тръгне до понеделник, неговият сътрудник ще лапне бонус от 26 милиона евро от каталунците!

Сигурно се сещате, че неговият сътрудник е неговият татко Неймар старши. Човекът добре е изработил Барселона предишното лято, поставяйки тази уговорка плюс освобождаваща от 222 милиона евро.

При възходящите цени не е изненада, че някой се нави да я заплати. В случая ПСЖ. След като Сити заплащат по 60 милиона евро за ляв бек, 222 милиона за Неймар са изцяло в реда на нещата. 

В същото време испанските медии оповестяват, че Неймар към този момент си е взел сбогом със съотборниците. Нервите му към този момент не устоят, като това е повода да налети на пердах на новото попълнение Семедо на тренировката оня ден.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР