Живеем в епоха на думи и знаци. Вещественото се изплъзва

...
Живеем в епоха на думи и знаци. Вещественото се изплъзва
Коментари Харесай

Замениха реалната политика с пиар кампании

Живеем в ера на думи и знаци. Вещественото се изплъзва от надзор и всички тези преходи „ онлайн “ в действителност наподобяват даже по-лоши от преходите на петгодишни американски деца през половите линии по гледище на учителите. Защото всичко, което ни внушават, го внушават точно онлайн. При това в подобен всеобщ мащаб, че елементарният човек към този момент се усеща като бяла мишка в клетка, където понякога се поставя нещо ново, с цел да се ревизира реакцията и да се мери количеството тестостерон в кръвта. Разбирам, че ти, несъмнено, не си бяла мишка, читателю, ти си горделив и свободен стопанин на мислите си и ковач на знанията си. Но все пак никой не приключва опитите за операция.

Вижте, международната акция „ Върнете украинското зърно от Одеса, другояче цяла Африка ще почине от апетит незабавно “ таман замря. Всеки ден ни разказваха по какъв начин гадните руснаци не разрешават на света да получи украинското зърно, всяко зрънце от което може да избави едно африканско дете. Имаше и разновидности „ гадни руснаци ни откраднаха зърното “ и по-нататък - според от тактическите задания. И какво стана? Благодарение на напъните на практическата дипломация на място, въпреки всичко кораби със зърно напуснаха Одеса. Уж Африка трябваше да ликува, само че нещо не се чуват ликувания, а и корабите въобще потеглиха към Африка. И там, където дойдоха, им споделиха, че въобще не са нужни. Чакай малко… Значи задачата на гигантската медийна акция е била друга? Например, за приемане на достъп до западни оръжия през Одеса и всичките тези сълзи на дете са били блъф? Най-вероятно да. Но за Африка - безмълвие. Пълна тишина.

Сега лабиринтът „ Зърнена злополука “ е изваден от клетката на бялата мишка и пробата „ Запорожка АЕЦ “ е вкаран със същия апокалиптичен жар. Отначало, съгласно украинците, сякаш Русия е тази, която обстрелва атомната електроцентрала, която самата тя държи, и макар очевидното несъгласие, всички европейски вестници твърдяха, че руснаците в този момент ще провеждат 10 Чернобила. Когато истината въпреки всичко изтече, тематиката стартира да се създава по този начин, че да не е ясно кой тъкмо обстрелва - украинците въобще не се загатват. Уж сама се обстрелва, само че с привкус на руснаци. И наподобява, че обществеността и пресата са обезпокоени от това. И тогава започнаха да притискат руснаците “да изоставен атомната централа, другояче неприятно " - т.е. стартира намерено атомно изнудване. И стана ясно, че няма да се спрат пред нищо, с цел да реализиран задачите си. Каква гигантска медийна акция още веднъж - напряко да ѝ се възхитите!

Зърно? Африка? Мани ти! Трябва незабавно да разпространяваме тематиката за атомните централи.

Има и други страхотни тествания за читателите - бели мишки, които с отворени уста слушаха нелепостите на към този момент някогашната украинска омбудсманка, които станаха основа за нови международни и паневропейски акции. Но към този момент месец не чуваме нищо за безкрайните изнасилвания - те просто наподобяват отсечени. От време на време мърморят нещо за тях по скапания “Дождь ”, само че това е единствено тъй като там са са глупави.

На останалите им свършиха бюджета, както и кетчупа и гащите за мазане. И уредниците извадиха тази тематика от клетката и я сложиха някъде надалеч. Сега украинците, увити в флагове, просто лежат по улиците на Европа. Те лъжат просто по този начин - като част от флашмоба „ Долу Русия “, преструвайки се на мъртви животни, които въобще не са изнасилени. И това също е за онлайн.

Но някои са положителни в разказването на вицове, а други не. След като разгледаха всичко, латвийците и естонците взеха решение да трансформират картината за читателите и, с цел да привлекат вниманието, започнаха цялата тази тематика за неиздаване на визи на руснаци. Но защото те са посредствени режисьори и създатели, това проработи единствено измежду опозиционерите, които в този момент седят и се тресат, че демократичните латвийци ще ги изгонят назад в Бутово. И съветската всеобща публика в действителност не го разбра. А при европейската като цяло - нула. Нямаше полемики в пресата. И всичко това, тъй като в случай че към този момент сте се родили на село, тогава поливайте градината си и стойте надалеч от огромната лига на яките момчета, които измислят истории за читатели по целия свят. И ги набутват в мозъка и в клетката, която не е почиствана отдавна.

И ние какво да вършим? Обикновените момчета? Първо, да разберем, че колкото по-шумна е акцията, толкоз декларираните цели са по-далеч от действителните, неизказаните. Второ, че всички европейски медии популяризират единствено това, което измислят украинците.

Превод: В. Сергеев

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР