Живеем в един много странен свят и хората започват да

...
Живеем в един много странен свят и хората започват да
Коментари Харесай

Андрей Слабаков: Нищо смислено не излиза от политическото говорене "всеки срещу всеки"

Живеем в един доста чудноват свят и хората стартират да губят връзка с действителността. Имат хрумвания, които са отвън действителната среда, живеят в някаква паралелна галактика. Това сподели евродепутатът Андрей Слабаков в предаването „ Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия.

Според него взаимните нападки и обвинявания сред политическите сили през последните две години са отрязали всички мостове посред им и опцията за образуване на съдружно ръководство. „ Учудвам се по какъв начин изобщо може да става дума за държавно управление. Те дружно не могат да ръководят, там има нещо, което не е наред. Би трябвало да се откри някакъв тип консенсус, някакви цели, които са значими за цялата страна и за всички партии. тяснопартийните ползи са и тяхна работа. Важен е пътят, по какъв начин да стигнем до тези цели - по това може да има някакви разногласия, само че задачите са си цели ", разяснява Слабаков.

Той разгласи, че счита да внесе избор на съмнение против Урсула фон дер Лайен. Припомни, че тя е била определена едвам с 9 гласа повече от тези „ срещу " кандидатурата й. „ Тя направи договорка за 2,7 милиарда, от които взе 270 милиона. Едно от най-непростимите неща не е това с имунизациите, а че Европейският съюз не инициира договаряния сред Украйна и Русия преди да стартира войната. Не можем да дадем на Ердоган той да води договарянията, тъй като това е парадокс. Ние сме най-заинтересовани да няма война ", съобщи Слабаков.

Днес означаваме 100 години от рождението на Петър Слабаков. Андрей Слабаков сподели, че татко му постоянно е имал изявена гражданска позиция, бил е родолюбец и традиционалист. „ Баща ми ме възпита да приказвам единствено това, което мисля. Хората си го харесваха и обичаха, тъй като беше почтен, честен човек, заслужен и най-много свободен. А свободата е нещо доста необичайно, тъй като някой споделя, че живеем в тирания и по тази причина не сме свободни - не сте свободни, тъй като вътрешно не сте свободни и няма значение каква е системата ", сподели той.

В качеството си на народен представител във Великото национално заседание Петър Слабаков е положил изключителни старания в опитите му да промени България към по-добро. „ Винаги е желал България да се намира там, където й е мястото, да бъде водеща в Европа. Опитваше се да промени нещо, като знаеше, че ще е доста комплицирано, само че имаше вътрешна вяра, че нещо може да се промени към по-добро ", сподели синът му.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР