Живеем в абсурдно време, когато хуманизмът се измерва с гаубици,

...
Живеем в абсурдно време, когато хуманизмът се измерва с гаубици,
Коментари Харесай

В Честно казано с Люба Кулезич на 29 февруари ще видите...

Живеем в неуместно време, когато хуманизмът се мери с гаубици, БТР-и и снаряди. По-уродлива е единствено политическата приложимост на тематиката, когато от тези решения зависят животи на цивилни дами и деца. Кой какво даде обещание и какво свърши в България, с цел да ограничи вредите от обезумелия собственик на Кремъл? В студиото влизат кап. I сан Васил Данов и полковникът от запаса Диман Георгиев - и двамата от Атлантическия съвет на България.

 

Най-висшестоящите свещеници в българската черква нарушиха своята конституция и анулираха избора на нов сливенски митрополит. Какви ползи прозират отдолу под това деспотично решение на Светия синод да окупира избора и то със задна дата? Обясняват проф. Дилян Николчев , богослов и учител в Софийския универистет, както и отец Никанор , свещеник на Гигинския манастир.

 

Когато става дума за милиарди, замлъкват голям брой усти. Не подобен обаче е казусът с енергийните специалисти в " Честно казано ". Говори Димитър Иванов , който следи нишката на парите за новите реактори на АЕЦ " Козлодуй ". И тъй като краят й не се вижда, Иванов моли към депутатите да не поставят печата на българския парламент върху съвсем празен банков чек.

 

" Луната е като небесно платно за човечеството ", споделя Силвия Стратиева - българският художник, чиито цифрови картини кацнаха на лунната повърхнина като част от американския план " Лунен кодекс ". Тя сяда против Люба Кулезич, с цел да опише вълнуващо за изобразителното изкуство и неговите цифрови подправки, които за някои произведения имат резултата и на лечебни билки.

 

В , в четвъртък от 20:00 часа по.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР