Живеем в 21-ви век - времето на социалните мрежи, смартфоните,

...
Живеем в 21-ви век - времето на социалните мрежи, смартфоните,
Коментари Харесай

Пет задължителни въпроса на първа среща

Живеем в 21-ви век - времето на обществените мрежи, смарт телефоните, приложенията се секс, емотиконите, посредством които показваме нашите усеща, чатовете, и всевъзможни други компютърни стратегии. Те вършат живота ни по-лесен, само че доста постоянно ставаме прекомерно подвластни и губим обществени умения.

Все повече хора към този момент срещат компликации в живата връзка, която е нужна в естественото всекидневие. Оказва се, че е доста комплицирано да " завържеш " един най-обикновен диалог, посредством който обаче доста постоянно може да се стигне до една нова, а даже до същинската обич.

 Снимка 312474

Ето 5 въпроса, които не блестят с автентичност, само че са наложителни за първа среща. Те ще те спасят, в случай че се чудиш по какъв начин да заговориш индивида против теб. Също по този начин, ще ти оказват помощ да го опознаеш:

1. Какво (Къде) работиш?

Темата за работата е вълнуваща и за двата пола, само че изключително доста се харесва на мъжете, които си падат да се акцентират посредством професионалните си достижения. Ако се окажете добър слушател(ка), може да се окаже, че сте разбрали доста за отсрещната страна единствено посредством този обикновен въпрос.

 Снимка 312472

2. Каква музика харесваш?

Това, ще си кажете, е без значение в случай че има привличане, само че в действителност е определящо за възможното задълбочаване във връзката. Защото в случай че тя обича да танцува върху масите в заведенията да вземем за пример, а вие си падате по типичен концерти, няма да ви се получи в любовта.

3. Обичаш ли да ставаш рано или си нощна птица?

Същото важи и за совите и чучулигите - двата типа просто виреят по друго време в денонощието.

 Снимка 312473

4. Какво прави през днешния ден?

Показва заинтригуваност към самия човек, което ще го накара да се почувства по-специален. Тогава той е доста по-склонен да се разкрие повече, тъй че да сте наясно дали въобще желаете да продължите напред.

5. Обичаш ли животните?

Ако тя има голямо космато куче, а вие имате алергия към косми, е прекомерно амбициозно да очаквате, че тя ще се раздели с животното. Оттеглете се в точния момент, в случай че не желаете да си аргументите премеждия - дали от алергията или от разрушеното сърце.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР