Живеем с убеждението, че ако правим добро, то ще се

...
Живеем с убеждението, че ако правим добро, то ще се
Коментари Харесай

Как действа кармата

Живеем с убеждението, че в случай че вършим положително, то ще се върне назад към нас. А в случай че умишлено причиним непознато злощастие, ще ни се върне назад като мощен прочувствен бумеранг. С една дума, хората, които имат вяра в кармата, се стремят да бъдат доброжелателни и жертвоготовни, тъй като " каквото повикало, такова се обадило ". 

Светът обаче не е толкоз просто организиран. Законите, на които е подвластна кармата, не могат да бъдат изчерпани с една елементарна формула, която да прилагаме универсално. 

Кармата е обвързвана с духовния принцип, съгласно който желанията на индивида дефинират неговото бъдеще. Първо, належащо е да се означи, че би трябвало да бъдат изцяло осъзнати, с цел да задейства кармичния принцип. Това ключва: по какъв начин се отнасяме към другите, какъв е светогледът ни, по какъв начин използваме средствата си и се развиватм като персони. 
 7 метода да премахнем отрицателната сила  7 метода да премахнем отрицателната сила  7 метода да премахнем отрицателната сила  7 метода да премахнем отрицателната сила
В галерията ви представяме 12-те закона на кармата, които ще трансформират живота ви, стига да ги запомните и прилагате пълноценно:
 Как работи кармата: 12 нейни закона  Как работи кармата: 12 нейни закона  Как работи кармата: 12 нейни закона  Как работи кармата: 12 нейни закона
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР