Живеем повече от 100 дни в държавата на абсурда. Това

...
Живеем повече от 100 дни в държавата на абсурда. Това
Коментари Харесай

Атанасова: Преди НС да се разпусне трябва да върне хартиените бюлетини. После можем да отиваме на избори

Живеем повече от 100 дни в страната на парадокса. Това съобщи в Русе ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова, представена от Българска телеграфна агенция.

" Стигна се до обстановка, в която министър на държавното управление стачкува против личното си държавно управление. Друга част от съдружните сътрудници се наскърбяват в обществените мрежи, като се назовават " мишоци ". Трети се бият по министерските кабинети ", изясни Атанасова.

Тя добави още, че министър от Русе и кмет на Русе са " във война в обществените мрежи и освен във връзка с възобновяване на летището край града ".

" Промяната продължава само, с цел да лъже тази огромна част от обществото, която я поддържа, да занули финансово страната. Убедена съм, че предварителни избори ще има ", сподели Атанасова.
По думите ѝ ГЕРБ е в кондиция и е подготвена за тях. Това го показвали и последните социологически изследвания.

" Преди Народното събрание да се разпусне би трябвало да върне гласуването с хартиени бюлетини. След това можем да отиваме на избори ", сподели Атанасова.
По мотив на видеото на министъра на културата Десислава Атанасова изрази терзание, че човек с сходно държание подписва протоколи за извършени състезания и разпорежда ръководството на културни институции.

" Смятам, че всички позволени нередности и нарушавания в тези извършени състезания би трябвало да бъдат коментирани в правосъдни процедури ", сподели още Атанасова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР