Живеем динамичен живот, така че днес малцина биха искали да

...
Живеем динамичен живот, така че днес малцина биха искали да
Коментари Харесай

Само за играчи! 5 признака, които показват, че тя е страхотна в леглото

Живеем динамичен живот, тъй че през днешния ден малко на брой биха желали да губят време, нещо, което в дълготраен проект няма да им обезпечи това, което желаят. Още при започване на връзката може да откриете дали тя е добра в леглото и да решите какъв брой е значимо в една връзка, т.е. дали си заслужава да отделите от свободното си време. Но, несъмнено не забравяйте, че на дамите им са нужни няколко месеца, с цел да бъде изцяло отпуснати в секса, по тази причина не бързайте:

1. Целувката
Според изследванията девойките, които малко употребяват езика си и целува бързо, би трябвало да очаквате най-лошото. Но в случай че целувката е чувствена, мудна и секси въобще не се тормозете.

2. Танцуване
Мъжете обожават да гледат дамите в бедрата до момента в който се движат, а има и причина за това. Начинът, по който дамата употребява бедрата приказва за нейната надзор върху долните крака. Най-добрият метод е да проучите до момента в който танцуват, тъй като тогава тя демонстрира бедра си и метода, по който работи с тях.

3. Докосване
Начинът, по който момичето ви допира споделя доста за нейното разпределяне в леглото. Ако тя няма проблем да ви допира по ръцете, лицето, краката още на първата среща, тогава евентуално тя ще бъде изцяло спокойна. Нежните докосвания по врата през сантиментална вечеря, дава знак на същинска тигрица в спалнята.

4. Изразяване
Няма нищо друго да „ възпламени “ мъжът, по този начин както вопъл и въздишките на своята партньорка. Достатъчно е да се види по какъв начин тя се радва и неговото наслаждение се усилва. Сексуалните женски звуци довеждат мъжете до полуда, а девойките, които не се тормозят и нямат желание да бъдат тихи в спалнята, несъмнено знаят какво вършат.

5. Ентусиазъм
Мнозина не мислят, че това е значимо, само че към момента не са наясно какъв брой бъркат. Разговорите за секс са доста значими може би не на първите срещи, само че откакто връзката се задълбочи говорете на тази тематика. Издърпайте ентусиазма от връзката и проверете до каква степен партньорка ви е ситуирана на този вид диалог.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР