"Жива и здрава съм си и никога, слава на Бога,

...
"Жива и здрава съм си и никога, слава на Бога,
Коментари Харесай

Болна ли? Ивана се вихри на купон като за последно

"Жива и здрава съм си и в никакъв случай, популярност на Бога, животът ми не е бил "застрашен ". Това съобщи фолкпевицата Ивана и се впусна в ваучър по случай 20-ата годишнина на емблематична столична механа. След като преди седмица певицата на народа разгласи, че поради болест няма да може да гостува в "Забраненото шоу на Рачков ", в общественото пространство се появиха мощно пресилени истории за здравословното й положение.

"Чак аз се тормозих за себе си, изчитайки всички нелепости от вида на "тежко болна " и "попфолкът скърби... " Да, знам, че заглавията продават, само че това надмина всички човешки правила. Ваксинирах се още през юли и в този момент прекосих през Коронавирус - доста леко, на крайници. Мина като лека простуда или грип, по тази причина не можах да се включа в "Забраненото шоу на Рачков ", само че пък ви очаквам в ресторанта - елате да пеем обичани песни, да танцуваме и да си подарим благополучие! Благодаря сърдечно на всички за хубавите думи, за пожеланията и поддръжката ", съобщи преди изявата Ивана и на празненството сподели, че се усеща чудесно.

В заведението се вижда, че безконечната война сред младите и ретро изпълнителите е завършила. Фолкпевци от разнообразни генерации купонясват дружно на празненството по случай 20-ата годишнина. Гвоздеят на вечерта е точно Ивана, която идва в заведението със съществено подкрепление. Неотлъчно до нея са музикантите от бенда й, както и най-близката й другарка Стояна. Този път Ивана взема решение да вземе със себе си и щерка си Теодора, евентуално с цел да отдъхне от работа и учене с малко кръшни ритми.

Ивана крепко се раздава на празненството, като не стопира да пее и танцува и даже получава целувка от чужд мъж. Но огромното шоу е откраднато от Стояна. Бузукарката не пести сили в купона - качва се по столовете, свири на ушета и несъмнено съумява да прикове вниманието към себе си.

Чалга поколенията фино се атакуваха през годините, като по-възрастните упрекваха младите, че не залагат толкоз на глас, колкото на визия. Новите звезди отвръщаха на удара, че вършат съвременна музика, до момента в който предците им са музикално остарели за актуалните купони. Но не и този път.

Еми Стамболова и сътрудник.

Борис Дали, Соня Немска и Валентина Кристи се омешват с Радо Шишарката, Еми Стамболова и Снежина от емблематичния дует "Марко и Снежина ". Всеки дава своя принос за купона, въпреки някои от изявите да са неприсъщи за изпълнителите. Така Борис Дали, вместо да запее, застава зад пианото, с цел да приглася на Ивана за шлагерите й. Радо Шишарката го дава безгрижно, като даже не става от масата, а извършва шлагерите си, до момента в който е седнал. Еми Стамболова си мери корема с младия си сътрудник Саранди, до момента в който Снежина с кеф мята салфетки - традиция, без която не минава нито един чалга ваучър. Щерката на Ивана го дава доста по-кротко, като избира да следи буйните осъществявания в профил, вместо непосредствено да се включва в цунамито от танци.

Самата Ивана демонстрира, че е в чудесно здравословно положение, не изпитва някакви усложнения от вируса и се радва да бъде в обкръжението на обичаните си фенове, писа "България Днес ".
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР