Жив и здрав е открил сина си бащата на обявения

...
Жив и здрав е открил сина си бащата на обявения
Коментари Харесай

Откриха жив и здрав изченалия Ивелин

Жив и здрав е разкрил сина си бащата на оповестения за общодържавно търсене Ивелин Узунов. 20-годишният юноша бил в положително психическо и физическо положение, оповестиха от полицията.

Ивелин от смолянското село Смилян се търсеше за повторно тази година, откакто изчезна още веднъж безследно в понеделник. Сигнал в полицията бе подал бащата. Ивелин си оставил телефона и излезнал под претекст, че отива на разходка, след което липсващ.

Днес младият мъж бе разгласен и за общо държавно издриване.

За наслада този път бързо се откри, споделят осведомени със случая. Ивелин бил открит в сграда край водоем наоколо до селото. Според хората историята отпреди Гергьовден т.г., когато младият мъж изчезна за първи път, се повтаря.

Тогава младия мъж беше в неопределеност в продължение на 10 дни, само че бе избавен от пожарникаря от Смолян Васил Вълчев, майка му Ана и сестра му Захарина, които го забелязали несъответстващ, лежащ край пътя до махала Доганово. Тримата ходили да работят в градината на остарялата си къща, когато забелязали безпомощния млад мъж. Оказало се, че се е крил в сеното в плевня край смолянското село Пещера. Бил необут, тъй като си хвърлил обувките и чорапите. Ивелин бе с хипотермия и измръзвания, с заплаха за живота, само че оцеля след лекуване в смолянската болница..

Той обяснил по-късно пред татко си Велин и чичо си Бисер, че се е изгубил в гората и карал дни наред единствено на вода от планинските ручеи.

Младият мъж е израснал в София, където живял до март т.г. с майка си. Близките споделят, че изпаднал в меланхолия след гибелта на баба си през ноември м.г.
тагове ивелин търсене смилян
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР