Жителката на Джорджия Сюзи Ларсън е била само на 13

...
Жителката на Джорджия Сюзи Ларсън е била само на 13
Коментари Харесай

Изнасилвана от роднина: Когато се снимам чисто гола, забравям за болката от гаврите

Жителката на Джорджия Сюзи Ларсън е била единствено на 13 години, когато член на фамилията ѝ почнал да я тормози полово. Мъжът я опипвал, разказвал ѝ за устройството на женското тяло, а в последна сметка и изнасилил. През идващите шест години Сюзи е станала жертва минимум на три изнасилвания от разнообразни мъже. Заради това тя се затворила в себе си.
Самооценката на момичето блъснала дъното, тя развила хранително разстройство, а по-късно решила да си постави и завършек на живота, написа в. " Сън ".

Сюзи тежала към 50 кг, когато почнали да ѝ падат косите. Изглеждало, че момичето в никакъв случай няма да може да се върне към естествения метод на живот. Тогава обаче тя срещнала своя мъж. Благодарение на него тя съумяла да качи килограми и да заобича тялото си такова, каквото е.
" В началото бе мой родственик. След това мъж, който ме завлече в своя камион. След това мой другар ме напои с алкохол и ме накара да върша секс с него, като ми сподели, че не му пука, че не желая. Постоянно крещях " не ", само че той продължаваше. Използва ме ", спомня си за ужаса Сюзи. " Исках да умра поради това, което те направиха с мен. Заради метода, по който те ме накараха да се усещам. Бях мръсна, евтина. Намразих тялото си, направих го мой зложелател. Едва предходната година всичко свърши ", споделя още тя.
Когато Сюзи потърсила помощ от експерти, те безусловно още веднъж я научили да се храни. И когато момичето към този момент събрало задоволително сили, то решило да опише цялата истина на своето семейство. " Да демонстрирам тялото си - голо или в облекла, това е метод да се освободя от болката и срама. Жените би трябвало да се усещат красиви, мощни обичани. Независимо от размера си би трябвало да се обичате. Именно дребните дефекти ви вършат неповторими ", споделя още Сюзи.
" Жените са по-силни, в сравнение с си мислят. Вместо да се чувствате самотни и да мислите за самоубийство, както върших аз, би трябвало просто да излезете на повърхността и да намерите хора, които са претърпели същото ", уверена е Ларсън.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР