Жителка на руския град Уфа е имала странно преживяване, което

...
Жителка на руския град Уфа е имала странно преживяване, което
Коментари Харесай

Като на филм: Излизаш от банята и намери спящ непознат под елхата

Жителка на съветския град Уфа е имала необичайно прекарване, което поразително припомня на сюжета на съветския филм „ Ирония на ориста “.

Албина Маркова изпратила брачна половинка си на работа, взела детето от учебно заведение, а когато се прибрала, влезнала в банята. Излизайки от там, тя с изненада разкрила под елхата… латентен, чужд мъж.

Уплашената жена намерила натрапника да хъркал по долни дрехи, а облеклата му били сгънати прилежно и оставени до него

„ Бях в ступор и не можех да допускам, че това се случва в личната ми къща. Дори първоначално помислих, че това е мъжът ми, който се е върнал от работа и спи, това ми мина през мозъка в първите секунди. Или пък, че си прави смешка с мен и е поставил перука “, споделя дамата.

Заедно със сина си тя се заключила в банята и извикала мъжа си на помощ. Той пристигнал и се опитал да разбуди спящия натрапен посетител, само че непознатият бил толкоз пийнал, че не можел даже да приказва.

За да разбере най-малко името му, мъжът на Албина погледнал в раницата на мъжа, с цел да потърси персоналните му документи.

Неканеният посетител се оказал студент по медицина в четвърти курс. Когато най-накрая се събудил, бил също толкоз шокиран, колкото и „ домакините “ му. Но срамът от куриозната преживелица не спрял до там, тъй като студентът сепнато промълвил: „ Моля ви, кажете ми с какви обувки пристигнах! “

Накрая въпреки всичко си тръгнал, а приятелите на фамилията в този момент не стопират да се майтапят с тях и им споделят, че може би Албина е изпуснала мъжа на фантазиите си, тъкмо като във кино лентата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР