Жителка на провали сватбата на собствения си съпруг, който се

...
Жителка на провали сватбата на собствения си съпруг, който се
Коментари Харесай

Жена спаси съпруга си от многоженство

Жителка на провали сватбата на личния си брачен партньор, който се опитал да подписа брак с любовницата си, без преди този момент да се разведе, оповестява локалният портал " The Zambian observer ".
Според изданието, мъжът излъгал брачната половинка си, че има работа в прилежащия град и отпътувал, с цел да подписа там брак с друга жена. Малката детайлност е, че " не запомнил " преди този момент да се разведе с майката на трите си деца.
 Многоженството в арабския свят губи известност Многоженството в арабския свят губи известност
Многоженството става все по-слабо известно в арабските страни от Магреба – Либия, Мароко, Тунис, Алжир и Мавритания. Това съобщи...
Законната брачна половинка схванала за проектите на погрешната си половинка, с помощта на съседите. Жената отпътувала незабавно за прилежащия град и попаднала тъкмо по време на брачната гала. Изданието показва, че тя съумяла да спре сватбата и да убеди гостите да си тръгнат.
Както станало ясно, другата жена знаела, че обичаният ѝ към този момент е женен, само че без значение от това настояла да бъде проведено встъпване в брак и поела всички разноски по организацията на сватбата.
" Младоженецът " е арестуван от полицията и рискува 7 години отнемане от независимост поради.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР