Жителка на Насау, столицата на Бахамските острови, е спасила 97

...
Жителка на Насау, столицата на Бахамските острови, е спасила 97
Коментари Харесай

Жена превърна дома си в приют за кучета заради урагана "Дориан" СНИМКИ

Жителка на Насау, столицата на Бахамските острови, е избавила 97 бездомни кучета от урагана Дориан, като ги приютила в къщата си, осведоми The New York Post, базирайки се на известието на защитничката на животните във Фейсбук.

„ 97 кучета към този момент са вътре в къщата ми, 79 от тях в моята спалня “, споделя Шейла Филипс.



Жената отбелязва, че градът й е потърпевш от удара на стихията доста по-малко от прилежащите територии. Освен това споделя, че я боли като си намерения какъв брой животи на кучета може да е лишил този унищожителен вихър. Тя моли всички, които имат опция, най-малко за времето на неприятното време, да обезпечат заслон за бахамски бездомни кучета и котки.



„ Във всеки от Бахамските острови има доста бездомни животни и сърцето ми боли за тези, които няма къде да се скрият “, написа тя във Facebook.



По-рано беше обявено, че ураганът Дориан се насочва към Източното крайбрежие на Съединени американски щати, в Южна Каролина, Джорджия и Флорида. Властите в тези щати оповестиха огромна евакуация на популацията. Сега стихията бушува на Бахамските острови, като към този момент е лишила живота на петима души.

Превод и редакция: БЛИЦ





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР