Жителка на английския град Беркхамстед обяви, че смята работата за

...
Жителка на английския град Беркхамстед обяви, че смята работата за
Коментари Харесай

Обявиха работата за ключ към младостта

Жителка на британския град Беркхамстед разгласи, че счита работата за " ключ към безконечната младост ". Дамата притегли вниманието на медиите и обществеността, откакто стана ясно, че от дълго време е навършила годините за подобаващ отдих, само че продължава да се труди.

От пенсиониране се отхвърли и британец, работил на едно и също място седем десетилетия. 83-годишният Брайън Чорли от Съмърсет е безпределно харесван и от работодателите си, и от клиентите - посрещал ги с неподправена усмивка в комерсиалния център и създавал приятна атмосфера за извършване на покупки. Наскоро мъжът минал медицински обзор, който открил, че е здрав и може да продължи да извършва служебните си задължения. " Не желая да седнал съм на стол по през целия ден, скучно е. Чувствам се жив, когато излизам и се срещам с хора ", показа Чорли. Поради неналичието на пари в фамилията си и желанието да помогне на родителите си, той бил нает в магазин за обувки още като младеж.

Мъжът добави, че доста харесва Дейвид Атънбъро - 95-годишния английски ефирен водещ и натуралист, който продължава да работи макар напредналата си възраст.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР