Жителка на американския град Чикаго в Илинойс държала тялото на

...
Жителка на американския град Чикаго в Илинойс държала тялото на
Коментари Харесай

Дъщеря държала две години тялото на мъртвата си майка във фризер

Жителка на американския град Чикаго в Илинойс държала тялото на мъртвата си майка във фризера към две години. Сега жената е изправена пред съда. 

Съобщава се, че жена от Кентъки се е свързала с органите на реда, които са поискали да ревизират къщата, в която е живяла нейната 96-годишна баба Реджина Михалски, защото тя не успявала да се свърже с нея отдавна.

Органите на реда разкрили тялото на жена във фризер, инсталиран в гараж близо до самия апартамент, където американката живеела с щерка си, 69-годишната Ева Братчър, оповестява NBC News. Разследващите допускат, че дамата е умряла през март 2021 година Все още не е открита точната причина за гибелта. Съобщава се, че ще стане известно след цялостното топене на натрупа и аутопсия.

Брачър беше задържана и изправена пред съда по обвинявания в прикриване на гибелта на майка си, както и в владеене на персонална карта, добита посредством машинация. Съдия Дейвид Кели сподели, че обвиняванията са доста притеснителни, определяйки гаранция от 20 000 $.

Преди това Брачър била осъждана за имитация. Сега проверяващите откриват дали дъщерята е употребила обществените помощи на майка си.

Припомняме, че по-рано във Англия беше съден немски готвач, който умъртви жена си с тиган и държеше трупа й във фризера цели три години.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР