Жителите на южния американски щат Флорида с усещане за безпомощност

...
Жителите на южния американски щат Флорида с усещане за безпомощност
Коментари Харесай

Флорида е в пълна бойна готовност

Жителите на южния американски щат Флорида с чувство за беззащитност чакат урагана Дориан, за който президентът Доналд Тръмп предизвести, че може да е един от най-лошите, сполетявали в миналото Съединени американски щати, съобщи АР.

"Налице са всички признаци, че ураганът ще бъде доста мощен и доста огромен ", съобщи Тръмп в Тwitter. Президентът посочи, че е допустимо Дориан да е също толкоз сериозен вихър като Андрю, който опустоши Южна Флорида през 1992 година

Hurricane Dorian looks like it will be hitting Florida late Sunday night. Be prepared and please follow State and Federal instructions, it will be a very big Hurricane, perhaps one of the biggest!
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 29 август 2019 година
Националният център за ураганите на Съединени американски щати съобщи, че Дориан, който в този момент е от второкласен по петстепенната канара на Сафир-Симпсън, има възможност да се усили до четвърта категория със скорост на ветровете от 209 км/ч и да доближи до американките крайбрежия в понеделник.

Във връзка с изключителната обстановка към урагана Дориан президентът на Съединени американски щати анулира визитата си в неделя в Полша, където бе планувано да взе участие във възпоменателна гала за началото на Втората международна война.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР