Жителите на врачанското село Софрониево сами са заели да запълнят

...
Жителите на врачанското село Софрониево сами са заели да запълнят
Коментари Харесай

Хора сами запълват дупките по пътищата на селото си ВИДЕО

Жителите на врачанското село Софрониево сами са заели да запълнят дупките си с бетон. А този метод набира все по-голяма известност в Северозапада.

На улица „ Трудовец “ в селото кипи интензивен труд. Всички работят за общото богатство. За да наподобява улицата като от 21-и век, а не като след война.

Никога не е ремонтирана - с изключение на линията нов асфалт след ремонта на водния цикъл. Има кратери като езера, която ширичина е колкото човешки растеж.

„ Това е от години, никой не взима ограничения, и ние взехме решение самодейност да попълним дупките “, съобщи Слави Иванов пред bTV.

„ Всички сме дали кой по 10 лв., кой по 20 лв., с цел да може да купим цимент, с цел да може да затиснем дупките. Аз съм на другата улица, само че минавам и от тази, ние си го вършим за нас, като няма кой, ние си вършим организацията “, добави Пламен Бачев.

„ Съжалявам, че по този начин се получава, само че се веселя, че има такива хора, които желаят да трансформират мястото, в което живеят “, сподели кметът на селото Демира Димитрова.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР