Жителите на Тюмен, участвали в неразрешените митинги срещу въведената в

...
Жителите на Тюмен, участвали в неразрешените митинги срещу въведената в
Коментари Харесай

От площада – на фронта. Кремъл изпраща в Украйна първо задържаните на протестите срещу мобилизацията - Свят

Жителите на Тюмен, взели участие в неразрешените манифестации против въведената в Русия частична готовност, рискуват автоматизирано да бъдат зачислени в редиците на мобилизираните за присъединяване в спецоперацията. За това, че сходна глоба ще бъде приложена към протестиращите написа в телеграм канала си юристът и обществен деятел Иля Ремесло, представен от уралския информативен портал URA.ru.

„ Към участниците в противозаконните манифестации ще бъдат подхванати „ мобилизационни мероприятия “. Незабавно на място се ревизират документите, откриват се, задържат се и се изпращат в полицейското ръководство. След това с присъединяване на представители на военното окръжие ще бъде избрана мобилизационната категория. Тези, които не се вписват в първото повикване, ще бъдат регистрирани за идващото. “ – изясни юристът.

Информацията беше доказана от източник на URA.ru в правоохранителните структури. „ Всеки който отиде и се включи в акцията „ Не на мобилизацията “ ще бъде изпратен да служи отвън общия ред. “ – е декларирал вътрешен човек от службите.

С сходни наказания на фона на растящото неодобрение измежду най-активните пластове от обществото управляващите в Русия се надяват да охладят готовността на хората на младежка и междинна възраст да стачкуват против мобилизацията и против войната в Украйна, наричана от Кремъл Специална военна интервенция.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР