Жителите на турския град Измир извикаха полиция, чувайки гърмеж от

...
Жителите на турския град Измир извикаха полиция, чувайки гърмеж от
Коментари Харесай

Младеж уби приятелката си на шега

 Жителите на турския град Измир извикаха полиция, чувайки пукот от изстрел от жилището на съседка. Когато дружно с медици служителите на реда пристигнали на мястото, те заварили 22-годишната Тугче Баран в предсмъртно положение. 

Тя била простреляна непосредствено в главата с револвер. Служителите на полицията прегледали записите от камерите са видео наблюдаване към мястото на случая, написа в. " Хюриет ", представени от Блиц.

На тях се виждало юноша, който след това станал основният обвинен,   Оказало се, че индивидът на фрагментите е някогашният съкровен другар на убитата - Емре К. Когато управляващите го задържали, нарушителят декларирал, че той не е желал да убива никого и трагичният случай е просто страшна случайност.  

" Аз се майтапих, не желаех да я умъртвявам. Всичко стана доста ненадейно. Ние си почивахме, бъзикахме се, лигавех се с револвера. Много скърбя за това ", оправда се Емре К.  

Полицията също е разпитала съседите в региона, в който е живяла жертвата. Всички, които я познавали, са споделили, че в връзките на двойката в никакъв случай не е имало проблеми.  Никой нито един път не е чук те да са се карали за нещо. Емре твърди, че той е сломен от преждевременната кончина на своята някогашна другарка.  

" Те бяха чудесна двойка. Никога не съм си и помислял, че нещо такова може да се случи. Винаги им се радвах, когато ги видя ", споделя комшия на убитата.    

Макар и избавителните служби да са създали всичко допустимо, с цел да спасят момичето, в болничното заведение то умряло от получените контузии.  Полицията продължава следствието на случая.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР