Жителите на тайландския остров Самуи поискаха наказание за гола туристка,

...
Жителите на тайландския остров Самуи поискаха наказание за гола туристка,
Коментари Харесай

Чисто гола туристка се отърка в каменен пенис и разгневи местните жители

Жителите на тайландския остров Самуи желаеха наказване за гола туристка, която оскърбила свещена канара, наподобяваща мъжки сексуален орган, оповестява " Дейли Мейл ".

Жената била видяна покрай скалата в понеделник, 12 март. Тя се съблякла и почнала да се отърква в каменния пенис, чиято височина е към 3,5 метра. Очевидци я снимали и разгласили фотосите в интернет.



Възмутените поданици приканиха полицията да откри самоличността на туристката. Те считат, че тя би трябвало да бъде задържана и принудена да се извини. " Това е специфична канара, която символизира нашия остров, - цитира изданието мнението на един от недоволните. - Оскърбление е по този начин да се постъпва с нея ".



Скалите, наречени " Дядо " и " Баба ", припомнят на мъжки и женски полови органи и се смятат за забележителност на Самуи. Според легендата, те в миналото са били хора. Буря обърнала лодката, на която те носели зестрата на сина си. От позор, двамата скочили в морето и се трансформирали в големи каменни скали, наподобяващи гениталии.

Превод и редакция: БЛИЦ



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР