Жителите на сливенските квартали ще имат думата при решенията за

...
Жителите на сливенските квартали ще имат думата при решенията за
Коментари Харесай

Ген. Кольо Милев : В Сливен отново хората ще взимат решенията*

„ Жителите на сливенските квартали ще имат думата при решенията за консумиране на средствата за благоустрояване по места. Предлагаме това да става посредством квартални препоръки, излъчени от Общо заседание на квартала, които събират предложенията на жителите, разискват ги с общината и наблюдават за тяхното осъществяване. По време на моя мандат функционираше Обществен съвет към кмета, в този момент е време да имаме своя коректив по кварталите и селата “, сподели претендентът за кмет на община Сливен от " Българска социалистическа партия за България " ген. Кольо Милев на среща в квартал „ Дружба “.
Изграждане и реорганизация на улици в квартала, разполагане на бетонови гаражни кафези и на паркоместа, благоустрояване зелените площи, нови детски площадки, нова читалищна постройка в квартала, павилион за потребностите на Детска млечна кухня – това са част от предложенията на ген. Милев и на претендентите за общински съветнци от левицата за квартал „ Дружба “. В срещата се включиха претендентите за общински съветници Стефан Щилиянов, Васил Добрев, Митко Манев, Сиво Сивов и Иван Фарашев.

Санирането продължава да вълнува хората в Сливен. Милев напомни, че последната стратегия за саниране е почнала при започване на 2015 година, когато до края на мандата му са подписани 51 контракта сред общината, етажните собствености и Българската банка за развиване. „ Досегашното ръководство единствено подписа договорите с компаниите за саниране и за 4 години половината от тях към момента не са приключени. Знаем, че множеството от компаниите за санирането не са от Сливен и се надявам, че при идващия стадий на акцията, парите, които страната отпуска за саниране ще остават в сливенския бизнес “, уточни Милев.
„ Желанието ми е да възстановим разговора с хората. Аз имах постоянен приемен ден всеки понеделник като кмет и през последните 4 години не съм спирал, по тази причина и срещите ми в този момент минават по – скоро в работен режим, тъй като познавам проблемите и зная какво може да е решението им “, сподели Милев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР