Жителите на селата от община Враца избраха коалиция ГЕРБ-СДС, научи

...
Жителите на селата от община Враца избраха коалиция ГЕРБ-СДС, научи
Коментари Харесай

Вотът в селата от община Враца: ГЕРБ печели безапелационно, няма населено място без глас за ДПС

Жителите на селата от община Враца избраха коалиция ГЕРБ-СДС, научи организация BulNews. Това сочи информация в протоколите от районната изборна комисия с резултатите от вота в дребните обитаеми места. 
1483 е общият брой на гласовете за партията на Бойко Борисов. Те имат близо три пъти повече гласове от втората политическа мощ - Продължаваме промяната. За досегашните ръководещи поддръжката си са дали 502-ма души. 
Вотът в селата дефинира трето място за Българска социалистическа партия с 396 гласа. Едва с 20 гласа по-малко са завоювали идващите в листата – Движение за права и свободи. 
Жителите на дребните обитаеми места от общината са отредили пето място за „ Възраждане “, следват партията на Стефан Янев – „ Български напредък “, на Слави Трифонов – „ ИТН “ и с под 100 гласа – Демократична България.
ГЕРБ-СДС печели изборите във всички села на територията на община Враца, с изключение на Върбица, където най-вече гласове има Българска социалистическа партия. Няма село без глас за Движение за права и свободи, а на доста места партията на Ахмед Доган е втора политическа мощ. 
Възраждане също е получила поддръжка на доста места, като най-вече гласове има Костадин Костадинов в селата Згориград и Косталево. За него обаче няма нито един глас в село Мало Пещене. Никой не е дал своя вот там и за Слави Трифонов, нито една бюлетина за шоумена няма и в една от секциите в Лиляче.  
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР