Жителите на пристанищен град с високо ниво на безработица -

...
Жителите на пристанищен град с високо ниво на безработица -
Коментари Харесай

Вътре в разпадащ се „забравен“ град в Обединеното кралство, където бандити „нападат бездомници“ и хора, които са твърде бедни, за да се возят на автобуси

Жителите на пристанищен град с високо равнище на безработица - и общински съвет в осакатяващи задължения - споделят, че се усещат по този начин, като че ли са Бях пропуснат.

Тилбъри, Есекс, има една от най-ниските изборни интензивности в страната - и предходната седмица единствено 18,7 % от жителите излязоха да слагат кръста си върху бюлетината в Тилбъри Район Сейнт Чадс.

В регион Ривърсайд, където корабът Empire Windrush дойде с имигранти от Карибите през 1948 година, единствено 20 % от хората гласоподаваха на предходните локални избори.

А безработицата в Тилбъри е съвсем два пъти по-висока от междинната за страната, макар че е дом на най-големия док в Лондон, терминал за круизни кораби и голям разпределителен център на Amazon. Магазините в града са затворени с дъски, там няма нито една механа и компаниите се разпадат.

Мартин Хоулет, незает локален гражданин, сподели, че е продал колата, мотоциклета и караваната си, тъй като не е получил никакви универсални кредитни заплащания от декември....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР