Жителите на Панчарево подеха нова акция. В знак на несъгласие

...
Жителите на Панчарево подеха нова акция. В знак на несъгласие
Коментари Харесай

Креативност: Запълнете дупките с елхички преди Коледа

Жителите на Панчарево подеха нова акция. В знак на противоречие и митинг хората запълниха големите зейнали дупки на пътя с коледни елхички. Жителите желаят възстановяване на пътната инфраструктура и запълване на дупките по пътищата във и към регион Панчарево.
Дир.бг напомня, че сигурно това не е първия митинг против надупчените ни като швейцарско сирене пътища. Особено междуселските такива са оставени на доизживяване. Иначе факт е, че прерязаха лентички на автомагистрали, следва и строителството на още такива. Макар че проблеми не липсват и по аутобаните, незабавно след приключването им, като да вземем за пример "Марица ", поради "качественото строителство " последваха още първата година поредност от поправки, знаем по какъв начин наподобява и новопостроената "Тракия " - коловозите дори към този момент и не вършат усещане.
А другояче отлично на жителите на Панчарево за творчеството им, Коледа наближава. И да, прави са да недоволстват, тъй като заплащат винетки не да си трошат колите и да се чудят по какъв начин да заобиколят следващата дупка на пътя.
И не забравяйте, че в случай че сте потърпевши вследствие на дупка на пътното платно или върху автомобила ви са нанесени имуществени вреди, то тези вреди подлежат на обезщетяване от притежателя на пътя или от задълженото да го поддържа и ремонтира лице.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР