Жителите на организираха подписка с искане градът и курортното селище

...
Жителите на организираха подписка с искане градът и курортното селище
Коментари Харесай

Жители на Батак настояват да са самостоятелна община заради влиянието на ДПС

Жителите на проведоха подписка с искане градът и курортното населено място Цигов чарк да се отделят в независима община, без селищата Нова махала и Фотиново. Причината е преобладаващата роля на в региона и умишленото, съгласно хората в Батак, икономическо обезличаване на историческия град, съобщи БНР.
Подписката e за организирането на референдум, сподели Веселин Станков от Инициативния комитет: " Откакто подехме самодейността за подписка, събрахме малко над 500 подписа ".
 Почитаме паметта на мъчениците от Батак (ВИДЕО) Почитаме паметта на мъчениците от Батак (ВИДЕО)
Българската православна черква уважава паметта на страдалчески починалите християни в град Батак по време на потушаването на Априлското в...
Мария Маринкова от Инициативния комитет добави:
" Хората в действителност към този момент са възмутени от безпардонното държание и отношение на хора, които имат изразено присъединяване в партията Движение за права и свободи. Можете да си извършите чисто икономическа информация какви средства са минали през община Батак, европейските средства, които се заделят на локално равнище.
Какви са средствата, които са минали през Батак като Батак - административен център и какви са средствата, вложени в Нова махала. Батак не заслужава тази орис ".
Кметът на Батак Петър Паунов не бе открит за коментар.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР