Жителите на Одеса бяха предупредени за опасност от Черно море.

...
Жителите на Одеса бяха предупредени за опасност от Черно море.
Коментари Харесай

Руски ракети поразиха жилищни и промишлени сгради в Николаев

Жителите на Одеса бяха предизвестени за заплаха от Черно море. В района се намират пет съветски кораба и подводница, която носи крилати ракети вид „ Калибър “. Русия даде обещание отговор на решението на Литва да блокира преноса на артикули, които попадат под глобите на Европейския съюз, за съветския ексклав Калининград.

„ Един от главните въпроси беше - ще бъде ли отговорът единствено в областта на дипломацията. Отговорът - не! Той ще е не в дипломатическата, а в практическата повърхност. Какви и по кое време - както към този момент беше казано, това на първо място зависи от това дали Европейският съюз и Литва ще пристъпят към декларираната от нас и нужна смяна на подхванатите стъпки “, съобщи Мария Захарова, представител на Министерство на външните работи на Русия, предава Българска национална телевизия.

Литва получи поддръжката за решението си от Европейския съюз и Съединени американски щати. От Организация на обединените нации предизвестяват, че се усилват данните за протичащото се в Украйна, които биха могли да сочат, че там се прави геноцид.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР