Жителите на община Несебър са достатъчно интелигентни, за да се

...
Жителите на община Несебър са достатъчно интелигентни, за да се
Коментари Харесай

ПП МОРЕ: Благодарим на всички, които ни подкрепиха, на втория тур гласувайте по съвест

Жителите на община Несебър са задоволително интелигентни, с цел да се ориентират кой може да им обезпечи дейно ръководство

Първият тур на изборите завърши публично – ОИК към този момент е разгласила резултатите. Благодарим на всички, които поддържаха Политическа партия МОРЕ за общински съветници и кметове на обитаеми места.

Изборните резултати класират Политическа партия МОРЕ като втора политическа мощ в общината, а двама наши кандидат-кметове – Иван Николов в Свети Влас и Андон Бакалов в Равда, бяха избрани отново с огромно болшинство още на първия тур. Тези резултати демонстрират, че партията ни продължава да се радва на високо доверие.

Искаме да уверим жителите на община Несебър, че нашите кметове и представители в общинския съвет ще продължат да работят за благоустрояването на всички обитаеми места, както и за повишението на стандарта на живот.

Ние считаме, че всички хора и селища в общината би трябвало да получават еднообразно внимание и грижи от общинската власт и ще отстояваме тези правила в бъдещия общински съвет. Нашият регион е едно от най-прекрасните и желани места за живеене, отдих и забавление в Югоизточна Европа. Неговите естествени и исторически дадености притеглят голям брой искащи да посетят община Несебър.

Сега от всички нас зависи дали ще успеем да икономизираме тези дадености, с цел да може нашата община да оглави челните места по възнаграждение, по обучение и опазване на здравето, по удобно развиване на бизнес средата.

Гарантираме, че Политическа партия МОРЕ ще работи за постигането на тези цели. Но постигането им изисква община Несебър да има устойчиво и дейно ръководство. Жителите на нашата община са задоволително интелигентни, с цел да се ориентират кой сполучливо може да им обезпечи сходно ръководство.

Заради това призоваваме всички наши членове и симпатизанти да гласоподават по съвест в неделя. А от понеделник, всички ние, без оглед на това кой за кого е дал своя вот, да стартираме работа за добруването на всички хора в нашия регион.

Защото община Несебър е на нейните поданици, не на партиите!
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР