Жителите на монтанското село Мокреш са категорично убедени, че руският

...
Жителите на монтанското село Мокреш са категорично убедени, че руският
Коментари Харесай

Неподозирано разкритие. Владимир Путин се оказа българин - СНИМКИ

Жителите на монтанското село Мокреш са изрично уверени, че съветският президент Владимир Путин произлиза от тамошен жанр и има десетки далечни родственици у нас, които към днешна дата са пръснати освен из цяла България, само че и по целия свят.

За пръв път за българската жила на Путин разкрива преди повече от 15 години проф. Добринка Райчинова, която при свое следствие попада на записка, писана от Константин Иречек. В нея той споделя за ориста на няколко знатни семейства, изклани и изселени след погрома на Чипровското въстание – 1688 година, което е второто по свирепост и пролята кръв след клането в Батак. Сред малцината оживели било 12-годишно момченце от семейството Путин. То било избавено от чипровчани, които съумели да избягат от османския ятаган и да се заселят в отдалечен Санкт Петербург.

Когато детето пораснало, се оженило за рускиня. Родът бързо се увеличен, членовете на семейството били хем работливи, хем ученолюбиви. Именно от този жанр произхождал съветският президент. Допуска се, че Путин идва от думата „ пут “ и е обвързвана с човек, който постоянно се намира в придвижване – на път. Възможно е прякорът да е завещан от пътуващи търговци. С времето семейството Путин била трансформирана в Бутин и Ботин. С днешна дата потомък на Ботини, отдалечен роднина на президента Путин – Росен Ботин, е прочут антиквар.
Иначе, не толкоз обратно във времето, родът на Путин произлиза от село Бордино, провинция Твер.

Дядото на съветския президент – Спиридон Иванович, се заселва пръв в Санкт Петербург, получавайки работа в трапезарията на партийния комисар. Едно от четирите деца на Спиридон Путин – Владимир, татко на президента на Русия, е роден през 1911 година След като служи във Военноморски сили като подводничар, се завръща в родното си село и се дами за Мария Ивановна Шеломова, също родена през 1911 година, майка на Путин. Пръв се ражда брат му Алберт. След появяването му фамилията се мести в Санкт Петербург. Там им се раждат още 5 деца, измежду които и Владимир, когато майка му е на 41 години. Той е единственият, който оживява. Другите умират по време на Втората международна война. Тримата с родителите му дълги години населяват общински апартамент, а бащата на бъдещия общественик упорствал той да се занимава с музика. Уви, увлеченията на младия Владимир са други.
Родителите на Путин умират през 1998 и 1999 година

Погребани са в гробището Серафимовски в Санкт Петербург. Когато той става президент, в медиите гръмва бомба, че жителка на грузинското село Метехи с името Вера Путина е биологичната му майка. Журналисти от целия свят се надпреварват да вършат репортажи с нея, като тя не отхвърля, а даже разкрива шокиращи детайлности, че когато синът ѝ е бил на 6 години, го е изпратила в пансион и той е бил осиновен. Когато историята взривява обществото, Вера Путина твърди, че е била посетена от чеченски бойци, които прекатурват дома ѝ и конфискуват всички фотоси и документи, които биха могли да я свържат с Путин.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР