Жителите на малко ирландско селце разказват за необичаен ефект от

...
Жителите на малко ирландско селце разказват за необичаен ефект от
Коментари Харесай

Непрестанна ерекция радва жителите на малко селце

Жителите на малко ирландско селце описват за необикновен резултат от фабриката за произвеждане на медикаменти против еректилна дисфункция, написа The Irish Times. Фабриката се намира покрай техните домове.

В село Рингаскиди, графство Корк, живеят малко над четиристотин души. Там е построена фабрика за произвеждане на медикаменти против импотентност. Заради нея мъжката половина от популацията е в непрекъсната ерекция.

Ирландците са сигурни, че необикновеният резултат се дължи на фабриката, откъдето във въздуха непрекъснато се изхвърлят „ любовни пари “, както ги разказват локалните поданици.

Фабриката за виагра работи от 1997 година насам. Мъжете са щастливи, тъй като любовните изпарения са безвъзмездни и им дават самочувствие и спомагателни сили за любовни подвизи. Жените даже разказват протичащото се като „ божия благословия “.

От компанията Pfizer обаче гледат скептично на изказванията на жителите на селцето. Представители на компанията обявиха, че всичко е „ занимателен мит “, тъй като производството е високотехнологично и освобождението на субстанции в атмосферата е невероятно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР