Жителите на Лом са потресени от трагедията, която разтърси градчето

...
Жителите на Лом са потресени от трагедията, която разтърси градчето
Коментари Харесай

Лом плаче! Вижте кое е момчето, убито от токов удар в банята си /снимки/

Жителите на Лом са потресени от нещастието, която раздруса градчето през вчерашния ден. Отиде си 20-годишният Билян Димитров, който беше покосен от токов удар в банята си.
Младежът е ученик на ПГ „ Найден Геров “ в крайдунавския град. След това той отпътувал да следва в в Габрово. Приятелите му от детството в Лом и сътрудниците му от Техническия университет са в потрес след станалото. Facebook профилът на Билян е почернял от жалейки на хора, казващи си последно довиждане с него.
Припомняме, че тази седмица момчето се прибрало в Лом и останало в дома на татко си и втората му жена. Вечерта против 4 декември в къщата избухнал пожар, който бил загасен от екип огнеборци. Те обаче не съумели да намерят повреден електроуред, от който тръгнали пламъците. След като си тръгнали Билян и родителите му останали да разчистят от саждите. Когато завършили студентът влезнал да си тегли душ, само че по-късно се чули виковете му от банята. Семейството му не съумяло да го издърпа поради токовите удари при допира с тялото му, а медиците в ломската болница единствено установили гибелта му.
Поклонението пред тленните остатъци на Билян ще се състои от 12.30 часа през днешния ден в дома му в Лом. Погребението ще е от 13.30 часа в Борунските гробища.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР