Жителите на крайморски град са бесни от ужасната миризма на

...
Жителите на крайморски град са бесни от ужасната миризма на
Коментари Харесай

„Нечовешка“ миризма е толкова лоша, че причинява кървене от носа и главоболие, което кара хората да не могат да отворят прозорците

Жителите на приморски град са гневни от ужасната миризма на „ развален лук “, която нахлува по улиците им.

През последните два месеца хората, живеещи във Флийтууд, Ланкашир, бяха принудени да държат прозорците и вратите си компактно затворени, единствено с цел да избегнат неприятната миризма. Много от тях оповестиха, че се усещат зле заради сходната на сяра смрад.

Някои споделиха, че ужасната смрад е предизвикала проблеми като главоболие, проблеми с дишането и кървене от носа измежду хората. Източникът е разпознат като бунище в края на Jameson Road. Миризмата явно смущава това, което другояче би било спокоен крайбрежен живот, оповестява Lancs Live.

Transwaste, компанията, която има обекта, откакто пое ръководството от Суец през 2023 година, е заобиколена от редица жилищни комплекси и също гледа към естествения резерват Fleetwood Marsh.

Въпреки това, неотдавна беше обещано позволение за обмисляне, с цел да се приведе мястото до " модерните стандарти ". Това включва слагане на игли за ул...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР