Жителите на Китай вече почти цял месец имат възможност да

...
Жителите на Китай вече почти цял месец имат възможност да
Коментари Харесай

Nokia X6 получи точна цена извън Китай

Жителите на Китай към този момент съвсем цялостен месец имат опция да си купят първокласния на външен тип смарт телефон Nokia X6. Да, в него има разрез, само че той не пречи на мобилното устройство да остане извънредно красиво.
Основната рамка на телефона е направена от метал, а предната и задната част – от закалено стъкло. Заедно с двойната камера, смарт телефонът наподобява необикновено красиво. В Китай Nokia X6 може да се купи в три модела. Основният коства 1299 юана, а най-хубавият коства доста повече – 1699 юана.



За тази сума купувачът получава мобилен телефон, оборудван с 5,8-инчов екран с Full HD+ резолюция и 8-ядрения процесор Qualcomm Snapdragon 636. Тук Ви чака още 4/6 GB оперативна памет и 32/64 GB непрекъсната флаш-памет.



Телефонът не е минал и без съществена камера с резолюция 16 Мегапиксела и два обектива с апертура f/2.2. На лицевата част на мобилното устройство има място за предна камера с резолюция 16 Mp и апертура f/2.0. Смартфонът Nokia X6 се зарежда благодарение на интерфейса USB Type-C. За свързване на слушалки не е належащо да се употребявате адаптер, защото тук 3.5 мм порт е в наличност.



Цялата тази картина се добавя от нова операционна система. Направо от кутията Nokia X6 идва с Android 8.1 Oreo с поддръжка на функционалността Project Treble за бързо приемане на актуализации. До края на годината, производителя в лицето на финландската корпорация HMD Global дава обещание да актуализира телефона до Android P. Както евентуално се досещате, жителите на Европа за това мобилно устройство ще би трябвало да платят осезаемо по-висока цена.



По-специално, за покупката на интернационалната версия на Nokia X6 ще би трябвало да се бръкнете за $300. Източникът не оповестява в кой тъкмо район телефона ще бъде наличен за закупуване и в каква трансформация, тъй че по този въпрос към този момент остава единствено да гадаем.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР