Жителите на град, определен като най-депресиращия в Обединеното кралство, приветстваха“

...
Жителите на град, определен като най-депресиращия в Обединеното кралство, приветстваха“
Коментари Харесай

Местните, живеещи в „най-депресиращия град в Обединеното кралство“ заглавие за добре дошли - тъй като може да намали цените на жилищата

Жителите на град, избран като най-депресиращия в Обединеното кралство, „ приветстваха “ новото заглавие, защото може да помогне за понижаване на цените на жилищата и вършат плажовете по-тихи.

Фалмут, в Корнуол, беше отпред в листата, пред Питърбъро и Абърдийн, в изследване, оповестено по-рано тази седмица от iLiveHere. Рецензенти описаха града, където доста домове се употребяват като ваканционни затвори, като „ гальовен “, „ отегчителен “ и „ унищожаваща душата незначителност със зейнала културна празнина “.

Много хора реагираха с яд, до момента в който защитаваха техния дом, само че кметът Кърсти Едуардс споделя, че множеството поданици на крайбрежния град Корнуол са приели новината с „ щипка сол ". Тя сподели: „ Фалмут постоянно се акцентира като образец за партньорска работа макар многото и разнородни провокации, хвърлени пред нас като град, окръг и страна. Ние вършим всичко допустимо дружно като общественост, с цел да го създадем разнообразно, приобщаващо, занимателно и подкрепящо място за живеене.

„ На...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР