Жителите на град Мартен написаха писмо до Дядо КоледаПолицията прави

...
Жителите на град Мартен написаха писмо до Дядо КоледаПолицията прави
Коментари Харесай

Пенчо Милков: Тапата на Дунав мост е измерението на войната у нас, трябва да проявим търпение!

Жителите на град Мартен написаха писмо до Дядо Коледа

Полицията прави повече е вероятното – на крайник са всички чиновници, в това число и тези, които са отмора, сподели кметът Пенчо Милков във връзка блокирането на Русе поради тировете. От няколко дни прекосяването по пътя Мартен - Русе и назад и по бул. “България “ е невероятно, изключително заран и вечер.

Кметът обаче разяснява, че има и добра вест – всеки миг стартира строителството на буферния паркинг, чиито документи са за координиране с институциите. Милков сподели, че е по отношение на министрите и е уведомил персонално премиера за обстановката. Той съобщи, а по-късно бе доказано и от регионалния шеф Анатоли Станев, че камионите се стопират в цялата страна. Станев обаче разяснява, че доста постоянно това става едвам, откакто има скупчване на тирове в Русенско, предава.

Според регионалния шеф тапите се получават главно заради грубото тъпчене на разпоредбите за придвижване от някои водачи, най-вече чужденци. Чуждите жители, е мъчно да бъдат глобени, защото правата им следва да бъдат вменени на родния им език. Това е проблем и за Автомобилна администрация, която би трябвало да насочва почиващите към изчакване на паркингите, а не на опашката.

Все още не е ясно по кое време ще проработи и фериботната линия Русе - Гюргево. „ Румънският терминал е въпрос напълно на частна самодейност. Наблюдават се частични усложнения във връзка с електрификацията, продължава да се работи по драгирането на Дунав в метода към терминала. Нито българската, нито румънската страна могат да въздействат директно върху частния притежател и неговите капиталови планове “, разясни регионалният шеф.

А жителите на Мартен към този момент написаха и писмо до Дядо Коледа. „ Пишем ти с голяма вяра! Знаем, че ти изпълняваш ЖЕЛАНИЯ и от душа и сърце ти се молим: Подари ни СВОБОДНО ПРЕМИНАВАНЕ БЕЗ КОЛОНИ ОТ ТЕЖКОТОВАРНИ АВТОМОБИЛИ И БЕЗ МИЗЕРИЯТА,КОЯТО ОСТАВА СЛЕД ТЯХ, с цел да можем да се придвижваме обикновено до работните си места. Все отново би трябвало да изкарваме някакви пари, с цел да си плащаме налозите към Общината и държавния бюджет.

САМО В ТЕБ НИ Е НАДЕЖДАТА! НА ОБЛАСТ И ОБЩИНА НЕ ВЯРВАМЕ! “
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР