Жителите на Донбас, Херсонска и Запорожка област стават руснаци завинаги,

...
Жителите на Донбас, Херсонска и Запорожка област стават руснаци завинаги,
Коментари Харесай

Путин: Жителите на Донбас, Херсонска и Запорожка област стават руснаци завинаги

Жителите на Донбас, Херсонска и Запорожка област стават руснаци вечно, съобщи съветският президент Владимир Путин на публична гала за сключване на договорите за приемането на четирите украински области в състава на Русия. В церемонията в Кремъл вземат участие назначените от Москва ръководители на тези области, съобщи ТАСС.
Президентът сподели първоначално, че на референдумите „ хората направиха еднопосочен избор “ и, че ще бъдат подписани контракти за приемане на четирите нови територии в състава на Руската федерация.
Путин посочи, че изборът на хората от новите територии " е тяхно неотменно право, закрепено в устава на Организация на обединените нации ". Путин прикани Украйна неотложно да приключи бойните дейности и да се върне на масата на договарянията. Той сподели, че Киев би трябвало да се отнася с " почитание към избора на хората в Донбас и освободените територии " и че това е единственият път към мира.
Президентът сподели, че Русия ще пази своята земя с всички сили и средства, с които разполага. " Ще създадем всичко, с цел да осигурим безвреден живот на нашите хора. Това е великата освободителна задача на нашия народ ", увери той.
„ Нашите сънародници, нашите братя и сестри в Украйна – родна част на нашия единен народ – видяха с очите си какво готвят на цялото човечество ръководещите кръгове на по този начин наречения Запад. Тук те всъщност просто смъкнаха маските си, демонстрираха същинската си същина “, сподели президентът.
" Западът се надяваше, че Русия ще се разпадне през 90-те години на предишния век, не му дава мира съществуването на такава страна ", акцентира Путин.
„ Западът е подготвен да престъпи всичко, с цел да резервира неоколониалната система, която му разрешава да паразитира, в действителност да ограбва света за сметка на силата на $ и софтуерния диктат, да събира същинска дан от човечеството “, сподели президентът.>
Българска телеграфна агенция style= " margin: 1rem; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; " >  
style= " margin: 1rem; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; " >

 
  class= " MsoNormal " >
  class= " MsoNormal " >

 >
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР