Жителите на Болярово настояват за възстановяване на закритото през миналата

...
Жителите на Болярово настояват за възстановяване на закритото през миналата
Коментари Харесай

Кметът на Болярово настоява за възстановяване за граничното полицейско управление

Жителите на Болярово упорстват за възобновяване на закритото през предходната година Гранично полицейско ръководство (ГПУ) , написа " 24 часа ". Кметът на обитаемото място Христо Христов съобщи, че мигрантския напън е засилен, а защитата по българо-турската граница - незадоволителна.

Според него със закриването на ГПУ - Болярово се е отворила ниша за усилване на мигрантския напън. По думите му преди броят на граничните чиновници е бил 120, до момента в който в този момент те са едвам 40.

Христов уточни, че тази конструкция е витално нужна за граничната зона, която би трябвало да се охранява на територията на общината - като публичен ред, като успокоение на хората, като понижаване на притока на мигранти тъкмо в този регион.

Преминаващите групи мигранти в региона са всекидневие, посочи кметският наместник на пограничното село Странджа Иванка Чалъмова. Според нея командированите гранични чиновници не съумяват да се оправят с извънредно засиления напън по границата.

Пращат ги момчетата, само че изцяло непознати са им местностите. През годините напълно друга беше защитата на границата. Не се допускаха въобще да влизат и да ги гонят тук из региона. Това е напряко някакъв призрачен сън. По-добре да мислят добре горе ръководещите, тъй като нещата не отиват по никакъв начин добре сподели още тя.
 В Болярово още веднъж ще има гранични служители на реда
В Болярово още веднъж ще има гранични служители на реда

Демерджиев подготвен на ревизира заповедта на Бойко Рашков
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР