Жителите и гостите на София могат вече да разчитат на

...
Жителите и гостите на София могат вече да разчитат на
Коментари Харесай

Нови обекти и още възможности за печалби ще направят лятната ваканция чудесна – само с игрите на Спорт Тото!

Жителите и гостите на София могат към този момент да разчитат на голям брой нови облаги и спомагателни страсти, започващи с откриването на първия нов щанд на Български състезателен тотализатор в комерсиалните обекти от веригата " Фантастико ".

Днес, в 11:30 часа, по време на публична гала бе даден старт на първия обект в жк. Младост, в наличието на Любомир Петров - изпълнителен шеф на Тотализатора и Илия Гешанов - шеф агресия и ръководство на недвижимата благосъстоятелност в българската комерсиална верига. Присъстваха още зам. министъра на спорта - доцент доктор Стоян Андонов, както и очарователните водещи Део и Марина.

Само до края на този месец се чака в още цели 10 магазина да стартират да се оферират атрактивните моментни лотарийни игри от марката " СПОРТ ТОТО ", посредством които всеки участник може да завоюва освен страхотни парични облаги, само че и предметни награди.

Всички тези позитивни вести могат да приповдигнат настроението на всеки, тъй като следва летният сезон, който свързваме с проекти за страхотна почивка, а позитивните страсти от десетината дни отмора, чакаме да ни заредят с сила за дълго време.

Хубаво би било, в случай че лятната ни отпуска не стопира години наред, без спиране, нали? Оказва се, че това е изцяло допустимо - с помощта на джакпотите в 47-ми тираж на Спорт Тото. Мечтата за вашето околосветско странствуване може да се сбъдне най-малко 100 пъти, в случай че грабнете сумата от 3 800 000 лв. - колкото е прогнозният джакпот в играта " Тото 2 - 6 от 49 ".
 Снимка 482986
Източник:

Всеки, който пусне фиш с най-малко шест цифри, се трансформира в евентуален претендент за безкрайната почивка. Впечатляващ летен финансов удар обаче може да се окаже и играта " Тото 2 - 6 от 42 ", в която
джакпотът нараства стремглаво и за 47-ми тираж ще доближи съблазнителните 600 000 лв.. Шест цифри са задоволителни да участвате в нея, само че постоянно разполагате с опция за още по-мощна офанзивата на джакпота - в случай че заложите на композиция с повече цифри. В този случай възможностите ви за оптимални облаги стават доста по-сериозни.

Практиката демонстрира, че в действителност не е чак толкоз мъчно да бъдат познати и печелившите комбинации в играта " Тото 2 - 5 от 35 ". Статистиката демонстрира, че това се случва в съвсем всеки тираж, като вашите обичани пет цифри имат шанса да се паднат в някое от общо трите тегления, този четвъртък.

Възможността да залагате с абонамент за пет тиража напред също може да подсигурява възможностите ви за ненадейно замогване, чак до тиража след Еньовден!
 Снимка 482985
Източник:

На този празник се вършат доста ритуали, които съгласно националните вярвания притеглят плодородието и благополучието в домовете. Подготовката за вашата по-богата, финансова годишна продукция може да стартира още от през днешния ден с присъединяване в игрите на Български състезателен тотализатор. Залозите се одобряват в тото пунктовете и онлайн на уеб страницата www.toto.bg, като крайният период е до 18:00 часа на 11-ти юни. Половин час по-късно в ефира на Българска национална телевизия ще бъдат изтеглени печелившите комбинации, които ще отворят необятно вратите на лукса за всички, които са ги попълнили.

Ваканционното лятно въодушевление на големите облаги ще настъпи и за доста участници, които избират моментните лотарийни игри. Това към този момент се случи с Иван Иванов от Ямбол, който сграбчи облагата от 100 000 лв. в моментната лотарийна игра " Супер шанс през лятото ". В тази игра към момента не са извоювани топ-печалбата от половин милион лв. и впечатляващ брой спомагателни облаги по 100 000 лв..
 Снимка 482981
Източник:

Направете своя избор измежду богатата сбирка от числови и моментни лотарийни игри на Спорт Тото и си дайте късмет да се насладите на една безкрайна почивка. Не пропускайте и да регистрирате точки в карта Тото Клуб, с цел да сте един от спечелилите 63 награди в акцията " 63 години ТОТО Мания ". Играта е годна до 12-ти юли.

Повече настояща информация ще намерите на уеб страницата ни www.toto.bg, в обществените мрежи и фейсбук страницата ни.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР