Жителите и гостите на Хасково вече могат да използват предимствата

...
Жителите и гостите на Хасково вече могат да използват предимствата
Коментари Харесай

Безплатен безжичен интернет е осигурен в 13 зони в Хасково

Жителите и гостите на Хасково към този момент могат да употребяват преимуществата на безплатния безжичен интернет в 13 точки за достъп, които покриват основни зони в регионалния център. Това стана допустимо откакто община Хасково завърши сполучливо осъществяването на план по програмата "WiFi4EU - поощряване на интернет свързаността в локалните общности ", финансиран от Европейска комисия, оповестиха от локалната администрация.

Зоните са избрани по този начин, че да дават услугата тук-там, посещавани от оптимален брой хора, разясниха от общината. От там указват, че при избор на безжичната мрежа WiFi4EU от мобилното устройство потребителят би трябвало да удостовери достъпа посредством заредената страница, с цел да се свърже сполучливо. Всички точки за достъп дават отговор на условията на Европейска комисия за скорост и досегаемост, добавя Българска телеграфна агенция.

Безплатен интернет по повърхност от 60 000 квадратни метра обезпечи община Вършец

Осигуреният високоскоростен интернет на публични места дава опция за бърза връзка при осъществяване на отдалечена работа, за информиране и онлайн образование, както и за другарство с околните хора, които се намират на далечно разстояние. Ползването на интернет със свободен достъп е значимо изискване за повишение на цифровата просветеност, означават още от общината.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР