Жители на Владая ще протестират днес за по-добър транспорт и

...
Жители на Владая ще протестират днес за по-добър транспорт и
Коментари Харесай

ВНИМАНИЕ: Блокада в София! Жители на БУНТ срещу Фандъковите абсурди!

Жители на Владая ще стачкуват през днешния ден за по-добър превоз и инфраструктура. Недоволните желаят осветяване през прохода, унищожаване на легналите служители на реда и избавление от тапите в региона, където и тази нощ продължи ремонта на пътя.

И последният метър е положен, остава валяците да уплътнят последния сектор. Останалите машини към този момент се изнасят. След няколко часа ще дойдат да създадат и маркировката. Трябва да ни нарисуват пешеходна пътека, с цел да има къде да пресичаме, до момента в който протестираме, написа един от уредниците на митинга Васил Николов във фейсбук рано тази заран.

Така и по този начин съм на пътя - употребявам времето да стачкувам, пусна коментар към фотография в обществената мрежа Николов нощес.

Недоволните се канят през днешния ден да затворят основен път Е-79 сред 13 и 14 часа.

Протест ще има и в село Лозен, жителите му желаят да се наложи мораториум върху сечта в Лозенската планина. Хората заплашват, че ще блокират пътища, в случай че настояването им не бъде изпълнено.

Ще стачкуват и поданици на регион „ Витоша”, които плануват жива верига да спре придвижването по Симеоновско шосе. Исканията им са за повече изходи към Околовръстното, бул. "Черни връх " и Симеоновско, както възстановяване на инфраструктурата в квартала. Недоволните показват като свои проблеми и неналичието на учебно заведение, детски площадки, неприятни тротоари, тапи и градеж на нова 17-етажна постройка.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР