Жители на Цалапица публикуваха кадри на мъж, който по техни

...
Жители на Цалапица публикуваха кадри на мъж, който по техни
Коментари Харесай

Жители на Цалапица: Неправоспособен и дрогиран водач форсира и вдига шум в селото

Жители на Цалапица разгласиха фрагменти на мъж, който по техни думи кара в нетрезво положение и без брошура, алармираха читатели на TrafficNews . Това излиза наяве от обява, качена във фейсбук група с поданици на обитаемото място, на която читателите ни са попаднали.   
Прочетете още
Към поста в групата, който гласи „ Неправоспособни водачи на МПС (пияни и дрогирани) из малето форсират и подвигат звук. Бай Добри Шумахера ”, са прикачени два клипа.

На единия се вижда по какъв начин младежите са подредени край колата на мъжа, който очевидно е по-познат в селото като Шумахера и го овикват, а едно от момчетата споделя, че би трябвало да се извика полиция. Останалата част от младежите пък настояват, че е пийнал и споделят, че в близост има деца и се възмущават от това, че се качва зад кормилото в такова положение.

„ Той няма нито брошура, а сега кара, снимайте му регистрационния номер ”, споделя едно от момчетата, след което демонстрират регистрационния номер, който е „ М 2314 ВМ ”.

На второто видео се вижда по какъв начин въпросния мъж е разгласил клип малко откакто си е тръгнал от мястото, в което кара, а на заден декор се чуват чалга ритми.

Не е ясно дали фактически мъжът е бил в нетрезво положение, както и дали разполага с шофьорска брошура, само че все пак жителите на селото са обезпокоени от оповестените фрагменти.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР