Жители на Цалапица организират пореден протест днес заради убийството на

...
Жители на Цалапица организират пореден протест днес заради убийството на
Коментари Харесай

Жители на Цалапица на протест и днес, този път пред Прокуратурата в Пловдив

Жители на Цалапица провеждат следващ митинг през днешния ден поради убийството на Димитър Малинов. Протестиращите ще се съберат в 10 часа пред постройката на Прокуратурата в Пловдив, където ще се гледа делото за укривателство против близнаците Валентин и Борислав Динкови. Към момента двамата са в ареста.
Прочетете още
Водещото искане на протестиращите е да не започва делото преди довеждането на Бизюрев за разпит. Според тях само по този начин, ще бъде разкрита обективната истина и няма да останат ненаказани и другите участници в жестокото ликвидиране.

Припомняме, че на предишен митинг майката на убитият Митко показа пред медиите, че преди дни единият от близнаците се обадил по телефона на собствен другар и му споделил, че на 26 февруари излиза на независимост. Тя добави още, че разполага с фрагменти от охранителни камери, на които се виждат пет силуета дружно с този на Димитър Малинов. Кадрите са от момента, когато се счита, че е осъществено убийството и по думите й може да става въпрос и за четвърти човек, който е бил очевидец и възможен участник в закононарушението.

 „ Рангел към момента не е екстрадиран от Дания. Дори не е разпитан, а ще бъде даден ход на делото. На 25 януари ни беше казано, че до 10 дни това ще стане. Кой не си е приключил работата? Не желаеме делото да стартира, тъй като близнаците не са укриватели, а са съучастници в убийството. Дори това, че единият си е признал, че е участвал през цялото време, е задоволително. Били са четирима души. Двама са взели участие в побоя, а другите двама са следили. Преди дни Валентин се обадил на другари иказал, че през днешния ден излиза на независимост, а другият щял да излезе след 6 месеца. Затворниците си знаят присъдите ”, съобщи майката на Димитър Атанаска Бакалова.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР