Жители на столичния район Красно село искат оставката на кмета

...
Жители на столичния район Красно село искат оставката на кмета
Коментари Харесай

Жители на Красно село искат оставката на кмета Росина Станиславова -

Жители на столичния регион " Красно село " желаят оставката на кмета Росина Станиславова.

В отворено писмо до Станиславова членове на групата „ Район Красно село – разпоредителност и решения за бъдещето “ упорстват тя да освободи поста по отношение на установяването на спор на ползи за трети път от КПКОНПИ. 

Недоволните от ръководството на Станиславова напомнят, че за регион „ Красно село “ бе спряна програмата на Агенция за обществено подкрепяне „ Топъл обяд “, не бе удължена програмата „ Патронажна грижа “, ориентирана също към най-възрастните хора и хора, попаднали под карантина поради Коронавирус епидемията, до момента в който във всички останали региони в Столична община, програмата се удължи. 

Заради Вас бяха спрени 44 плана на цивилен организации в цяла София по Програма „ Европа “, пишат още жителите на Красно село. 

Те упрекват Станиславова и, че " заради непросветеност бяха върнати близо 500 000 лева, планувани за ремонт на тротоари и улици ", както и че не се е справила с косенето на зелени площи в квартала. 

Общината ни се ръководи непрозрачно и е като фракция. Драстично се забавиха градежите на детски градини. Не изпълнихте нито едно от обещанията си по време на предизборната Ви акция, а точно: „ Връзка с жителите “, качествено административно „ Обслужване “, „ Прозрачност “ и отчетност на общината, навреме решение на всички проблеми, свързани с „ Градската среда “, както и „ Експертен екип “ в общината, който да може да носи отговорност.
За първите две години от Вашия мандат „ Красно село “ и ние, неговите поданици, се превърнахме в заложници на една неработеща община, завладяна от злоумишлен, незапознат и проявяващ човеконенавистническо отношение към елементарните жители областен кмет, настояват още в отвореното писмо поданици на Красно село. 

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР