Жители на село във Великобритания съобщиха за появата на призрак

...
Жители на село във Великобритания съобщиха за появата на призрак
Коментари Харесай

Тъмнина вместо очи: Тийнейджъри видяха призрачна фигура на момиче в гората СНИМКА

Жители на село във Англия оповестиха за появяването на фантом на " чернооко дете ", което виждат от няколко десетилетия. За това пише Mirror.

В Cannock Chase в Стафордшир има няколко докладвани наблюдения на злокобна фигура, за която за първи път е обявено през 80-те години. Някои селяни не имат вяра на тези известия, само че други имат вяра, че призракът е същински. Според тях това е душата на момиче, убито в региона през 60-те години на предишния век.

Някои хора настояват, че може даже да е извънземно или дявол, който населява региона.

През лятото на 2021 година Кайли и Бен настояват, че са видели злокобната фигура. Тийнейджърите, чиито имена са изменени, с цел да защитят самоличността им, решили да разположат лагер посред гората, с цел да прекарват времето си дружно.

Младежите, които по това време са били на 17 години, описват за своите " завършения " на откривателя на свръхестествени феномени и публицист Лий Брикли. Тяхната история е включена в новата му книга Haunted Cannock Chase: True Ghost Stories from Britain`s Spookiest Place.

Около среднощ младежите чули нещо да се движи край палатката им. Мислейки, че може да е елен, те замлъкнали, с цел да не го изплашен. Но когато схванаха, че чуват стъпки, разтворили ципа на палатката, с цел да погледнат на открито.

Къмпингуващите чули малко дете да се смее и присъединили фенерчетата си, осветявайки тъмната гора, с цел да се опитат да намерят източника на звука. Бен първо забелязал силуета на момичето, което е тичало от дърво на дърво, криело се е зад стволовете и е надничало понякога в посока на двойката, преди най-сетне да излезе на поляната пред тях.

„ Бях безусловно ужасяващ. Бях чел истории за чернооко дете в новините, само че едвам когато това творение стоеше тъкмо пред мен, можех да им допускам. Веднага разбрах, че си имаме работа с извънредно творение, тъй като се движеше по този начин, като че ли индивидът просто не може да се движи. Сякаш се телепортираше от едно място на друго, до момента в който се движеше и се криеше зад дърветата ", споделя Кайли.



Снимка: BirminghamLive

Бен прибавя, че за няколко секунди не е могъл да разбере какво се случва и е бил объркан.

„ Насочих фенерчето право към нея и тя просто стоеше и ни гледаше с леко наклонена глава. В този миг кикотенето стартира да става все по-силно и по-силно. Изглеждаше, че идва от всички направления, макар че можех да видя, че тя беше тъкмо в пред мен. Тогава тя се наведе за миг, като че ли си оправяше обувките, стана и избяга по близката пътека през гъсталаците ", споделя той.

Къмпингуващите се сгушили в палатката в очакване слънцето да изгрее. Когато излезли на открито в 7 часа сутринта, разкрили купчини камъни, ситуирани отмерено по периметъра на палатката, и странни фигури от пръчици, висящи от дърветата, които приличали на амулети. Леко разтърсени, те си събрали багажа и тръгнали към колата на Бен.

Авторът Лий преглежда призрачните събития в Cannock Chase през последното десетилетие и е издал четири книги за откритията си. Той има вяра, че е имал лична среща с черноокото дете в Birches Valley през април 2018 година

„ Склонен съм да имам вяра, че Cannock Chase е ненапълно паранормална портална зона, където същества и субекти от идващия свят могат да мигрират в нашия личен ", споделя Лий. 

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР