Жители на плевенското село Буковлък, което неведнъж се е прочувало

...
Жители на плевенското село Буковлък, което неведнъж се е прочувало
Коментари Харесай

В Буковлък за Радостин Василев: Кара кола за 200 000 лева. Ако я продаде, ще оправи улиците

Жители на плевенското село Буковлък, което нееднократно се е прочувало поради проблеми с вота и пазаруването на гласове, се оплакаха във Facebook, че са били пропагандирани от Кирил Петков, лидера на листата на обединението ПП/ДБ в Плевен Радостин Василев и негови доближени, написа локалният сайт „ Плевен на следващия ден “.

От видео, публикувано в обществената мрежа, излиза наяве, че представителите на „ Промяната “ са посетили Буковлък, с цел да раздават от станалите нарицателни празни пропагандни торбички, само че опитите им да беседват с хората са блъснали на камък.

„ Господинът кара кола за 200 000 лв.. Ако я продаде, ще оправи улиците на селото “, споделя на Кирил Петков един от локалните поданици, сочейки Радостин Василев.

Следва замяна на реплики, като в разногласието се намесва и неговият поддръжник Венцислав Петков. Бившият министър-председател пък продължава да прави обезверени опити да пропагандира локалните.

Нито Кирил Петков, нито Радостин Василев загатват на формалните си профили във Facebook нещо за визитата в Буковлък. Същевременно юристът, отделил се от партията на Слави Трифонов, а след това включил се към „ Промяната “, е разгласил малко видео, от което излиза наяве, че е посрещнал Кирил Петков с барабан и гайди в центъра на Плевен. Въпреки, че на фрагментите се виждат едвам 10-15 души от листата на ПП/ДБ, измежду които персоналният му пиар Кирил Веселински, доверениците му Венцислав Петков и Деян Петков, както и представителят на РИК Александър Станев, Василев твърди, че идването на Петков в Плевен е провокирало „ еуфория “.

„ Еуфорията е единствено в главата му “, разясняват плевенчани в обществените мрежи.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР