Жители на няколко наши града останаха неприятно изненадани тази сутрин.

...
Жители на няколко наши града останаха неприятно изненадани тази сутрин.
Коментари Харесай

Жители на няколко наши града се втрещиха от днешното небе СНИМКИ

Жители на няколко наши града останаха неприятно сюрпризирани тази заран. Една до болежка третирана тематика, още веднъж стана мотив за полемики. Става дума за по този начин наречените кемтрейлс в небето. Самолети оставят след себе си продължителна линия, която дава почва за много догатки. От по-прагматичното мислене, до тайните настройки на хората, само че каква е истината за мистериозните линии?

Софиянец разгласява фрагменти от видяното през днешния ден и написа:

„ Защо по дяволите мирното ни небе наподобява по този начин? До по кое време ще мълчат или ни изясняват, че това е тип облачност, или пък естествени самолетни следи? “

„ Нормално да пръскат със самолети, като отглеждаш няколко хиляди декара пшеница, овес, царевица, слънчоглед или рапица, с пръскачката на тил ли ще минеш да ги обработиш?, “ отговори различен.

„ От време " оно " съществуват тъкмо такива селскостопански самолети специално единствено за напръскване!, “ написа жена.

„ Явно когато съм била дребна температурата е била друга, тъй като тогава следата стоеше за 2-3 минути, а в този момент е на небето по 20 часа, пък дори и се уголемява, “ дава отговор друга.

„ Следите от самолетите са обикновено събитие. Доколкото знам горещите отработени струи от реактивния мотор кристализират когато се сблъскат с температура от -50 градуса и мокър въздух и колкото по-влажен е въздуха толкоз по дълго задържа следите, като не е изключено да останат и с часове. Вместо да четете за конспирацията “кемтрейлс ”, прочетете за ирационалния боязън, който е главен признак на другите типове уплахи. Мисля че ще ви е по-полезно, “ пишат още.

Някои се пошегуваха с тази фотография, на която е изписано " кемтрейлс " над копче.



Една от най-популярните тайни теории гласи, че някои следи, оставяни от самолетите в небето, са следи от химически или биологични сътрудници, предумишлено разпръсквани на огромни надморски височини с цели, защитавани в загадка от обществеността в секретни, незаконни стратегии, ръководени от държавни управляващи. Тази доктрина не е призната от научната общественост, съгласно която съществуват само кондензационни следи (наричани още контрейлс, от англ.) и няма научни доказателства в поддръжка на тайната доктрина за химическите линии.

Вижте и сниманите фрагменти от през днешния ден:

София



Пловдив





Стара Загора



Велико Търново

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР