Жители на монтанското село Сумер живеят в страх заради рецидивист,

...
Жители на монтанското село Сумер живеят в страх заради рецидивист,
Коментари Харесай

Напрежение в Монтанско: Рецидивист тормози жители на село Сумер, живеят в страх

Жители на монтанското село Сумер живеят в боязън поради рецидивист, който ги тормози, научи организация BulNews.
В редакцията ни постъпи сигнал от жена от селото, която описа за напрежението, в което живеят. 33-годишният нарушител Бранимир, по-известен като Бранко, е излязъл от пандиза преди към месец. Той е изтърпявал наказване поради обезчестяване и гаврене на възрастни дами, обири, както и влизане с щурм по къщи.
Младата жена, която се свърза с нас описа, че и нейната къща е била атакувана от Бранко. През 2012 година, преди да влезе в пандиза, е разрушил и обрал жилището им. Тогава с помощта на бързата реакция на чиновниците на реда откраднатото им било върнато.
Докато Бранимир е бил зад решетките жителите на селото са си поели глътка въздух, само че тяхното успокоение било прекратено при започване на месеца, когато той се завърнал в обитаемото място. В момента мъжът е твърдо решен да отмъсти на всички за това, че никой не е оказал помощ на майка му - Малина, която умряла до момента в който той бил в пандиза. Жената издъхнала на центъра на селото, само че никой от очевидците на протичащото се не й оказал помощ.
„ Аз ще отмъстя на всеки един, който не е оказал помощ на майка ми “, споделил Бранко на своите съселяни.
Не след дълго почнал да извършва заканите си. Преди два дни е нахлул в къщата на 82-годишна жена. Разбил мазето и приготвил торби, цялостни с артикули, които да отмъкне, след което направил опит да влезе при старата жена. Той употребил секира, с която блъскал по входната врата. Жертвата се изплашила и почнала да вика имената на децата си. Бранимир се стреснал, че някой ще се притече на помощ на бабата и хукнал да бяга. Съседи тръгнали по него, с цел да го заловен, само че той скочил от моста в селото.
В момента рецидивистът лежи в монтанската болница, без заплаха за живота, а жителите на селото се надяват повече да не го видят в обитаемото място и да могат да живеят умерено.
Още през днешния ден се чака прокуратурата да изиска непрекъснатото му задържане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР